Empower Your Self is online!

Empower Your Self is online!

Yes! Wil je een gratis fotoshoot met mij? Lees dan verder! Want het is zover. De pagina voor Empower Your Self is online! En dat ga ik vieren!

Empower Your Self is een fotoshoot voor mensen die zichzelf om allerlei redenen liever niet (hebben) laten zien en die met de ervaring voor de lens ruimte willen maken voor een nieuw begin. Mensen die hun authenticiteit willen vieren en vol vertrouwen willen kunnen zeggen: Dit is wie ik ben!

Het is een shoot die ik aan mijn bestaande aanbod voor bezielde ondernemers heb toegevoegd omdat ik vaak terug hoor dat het zo bevrijdend is en zelfvertrouwen geeft om te voelen dat je er mag zijn en mag gaan staan voor wie je bent.

We hebben vaak allemaal redenen om dat juist niet te doen. Dan zijn we ervan overtuigd dat helemaal niemand op ons zit te wachten. We vergelijken we onszelf met alles en iedereen en vinden onszelf niet goed genoeg en niet leuk genoeg en ook niet interessant genoeg.

Maar dat zijn we wel! Allemaal! We mogen allemaal onze plek op deze aarde innemen en stralen en blij zijn en vieren dat we bestaan!

Zonder dat het nog op mijn site stond, kwamen mensen al bij me om met een fotoshoot een stap te maken in hun persoonlijke ontwikkeling. Mensen die beperkende overtuigingen wilden loslaten en zichzelf met de ervaring voor de lens vrij wilden maken.

Wat een eer om dat te mogen begeleiden! Het is een zo kostbaar en kwetsbaar en tegelijkertijd zo krachtig moment als mensen tevoorschijn komen! Dan zijn we zo mooi!

En nu is de pagina voor Empower Your Self online. Yes! Je kunt hem hier vinden. Om te vieren dat hij nu op mijn site staat, geef ik 1 keer het ‘Open Up’ pakket gratis aan iemand weg!

Spreekt het je aan en zou jij die iemand willen zijn? Deel dan deze week dit bericht en tag er twee mensen onder aan wie je deze shoot ook gunt.

Van de mensen die dat hebben gedaan, schrijf ik de namen op briefjes en volgende week ga ik live de naam trekken van degene voor wie dit dan blijkbaar was bestemd!

Let op! Voor mijn werk ga ik het hele land door maar voor deze gratis shoot geldt de voorwaarde dat je naar Rotterdam wilt en kunt komen.

Empower Your Self!